Toshiba toont 13.3 inch quad-core tablet

07 maart 2012 1 Minuut 5 Reacties
Toshiba-13-3-inch

Toshiba heeft momenteel twee tablets op de markt; de AT100 die begin vorig jaar geïntroduceerd werd en de AT200 die sinds kort in Nederland te koop is. Toch zit het bedrijf momenteel absoluut niet stil als het aankomt op tablets. Tijdens het Mobile World congres eind vorige maand toonde Toshiba al een 7.7 inch tablet met AMOLED display en vandaag een 13.3 inch tablet met quad-core processor.

Pocket-Lint was tijdens een persconferentie van Toshiba aanwezig waar de fabrikant een zeer dunne en slanke 13.3 inch tablet toonde. De tablet ziet er fraai uit en zal absoluut snel zijn, maar toch is er één element waar ik mijn twijfels over heb en dat is het 13.3 inch formaat. Tablets die rond de 10 inch in grootte liggen zijn het meest populair maar waarom zou je nog groter gaan? Volgens recente geruchten zou ook Samsung groter willen dan 10.1 inch en een 11.6 inch model in ontwikkeling hebben.

Beide tablets zijn nog een concept maar dat neemt niet weg dat Toshiba zeker toekomst dit op dit vlak. Wellicht dat we eind dit jaar een 13.3 inch Windows 8 tablet van de fabrikant tegenkomen.

Zou jij een 13.3 inch model kopen?

Reacties (5)