Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba toont AT330 tablet met 13.3 inch display

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2012, 18:15 CategorieAndroid

Toshiba heeft vandaag tijdens de Toshiba World 2012 conferentie een aantal nieuwe mobiele producten getoond, waaronder twee tablets. De eerste tablet, een 7.7 inch model met Super AMOLED display, zagen we tijdens het MWC al voorbij komen en gaat onder de naam AT470. Het tweede model is een tablet met een display van maar liefst 13.3 inch.

De details over Toshiba AT330 zijn nog schaars maar op zich zegt een 13.3 inch display natuurlijk al heel wat. Tot op heden zijn tablets maximaal 10.1 inch groot met een uitzondering als we de Samsung hybride tablet/laptop meerekenen. Het Duitse Techfokus kwam de AT330 tijdens de Toshiba World conferentie tegen en maakte onderstaande video voor een eerste indruk.

De AT330 lijkt dus aardig compleet uitgerust te zijn met Android 4.0 Ice Cream Sandwich, 32GB aan opslaggeheugen, een 1.3 megapixel camera aan de voorzijde, een 5 megapixel camera aan de achterzijde, een SD card reader, een SIM kaart gleuf, een microUSB poort en een HDMI aansluiting. Qua interne specs is er nog onduidelijkheid maar het lijkt te gaan om een Tegra 3 quad-core processor. Een unieke feature die we nu al zien is de ingebouwde antenne voor DVB ontvangst.

Over de prijs en beschikbaarheid van de AT330 is nog niks bekend. Het 13.3 inch display doet vermoeden dat de tablet niet op de gemiddelde consument gericht zal zijn maar wellicht op de professionele/zakelijke gebruiker. Zou jij voor een 13.3 inch tablet gaan?

Naast de AT330 en AT470 die Toshiba aan het publiek toonde introduceerde de fabrikant ook een nieuwe tablet op de Europese markt; de LT170. Dit is een 7 inch budget tablet met minimale specificaties en een lage prijs.

Via: Notebookitalia

 • Delen:

Reacties

 1. MG
  21 maart, 2012 om 18:26

  Tuuurlijk gaan we voor een dikke 13″ tablet!

  zowel prive als voor hobby en zakelijk!

 2. Tom
  21 maart, 2012 om 18:32

  Op de lelijk afgewerkte antenne na ziet het er goed uit. Wat zou de dikte van de tablet zijn? 11 mm?
  Met een Tegra 3 processor lijkt het me niet dat het alleen om zakelijke gebruikers gaat.

  • Martijn
   21 maart, 2012 om 18:34

   Niet alleen nee, maar ik denk dat de gemiddelde consument toch iets mobielers zoekt. Ik kan het fout hebben hoor :)

 3. Tom
  21 maart, 2012 om 18:35

  Nu ik het filmpje nog eens bekijk lijkt het alsof die TV-antenne al wat uitgeschoven was en netjes in de tablet kan worden gestopt. Dan zou het een hele mooie tablet zijn. Ben benieuwd naar de processor kloksnelheid, RAM geheugen en de prijs.

 4. T.A Blet
  21 maart, 2012 om 19:30

  Schitterend gewoon. Verkocht!

 5. Tom
  21 maart, 2012 om 19:44

  http://www.youtube.com/watch?v=sFuKlXcjfYE

  In dit filmpje is te zien dat de antenne wel netjes in de tablet kan worden geschoven.

  Ik gok dat de prijs wel erg hoog gaat liggen, helaas.

  • Martijn
   22 maart, 2012 om 0:20

   In NL kun je toch alleen de regionale omroepen en NED1,2,3 ontvangen met de antenne (DVB), toch?

   • Tom
    22 maart, 2012 om 6:40

    Helaas houdt het daar op. In Nederland heb je dus niet zo heel veel aan die antenne.

 6. Marvin
  22 maart, 2012 om 10:37

  In Nederland kan je met DVB-T alles ontvangen dat door Digitenne verstuurd wordt. De vraag is natuurlijk of er ook decryption beschikbaar komt voor de gecodeerde zenders. Free to air bestaat volgens het mediabesluit uit alle publieke zenders plus tenminste 1 regionale zender.

 7. thea
  22 maart, 2012 om 11:37

  Die tablet zie ik wel zitten. Dat is een mooi formaat tablet waarop ik een film / tv kan bekijken als mijn huisgenoten wat anders kijken.
  Ben erg benieuwd wat dat ding gaat kosten als hij inderdaad uitkomt

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.