Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twee interessante aanbiedingen voor de HTC Flyer

Geschreven door
Geplaatst op27 maart 2012, 10:29 CategorieActies

De HTC Flyer is al een hele tijd op de markt en daarom wordt de tablet steeds vaker voor een aantrekkelijke prijs aangeboden bij verschillende acties. Zo kun je de Wifi-only variant van de Flyer vandaag bestellen bij iBood voor 219,95 euro en is de Wifi + 3G variant van de Flyer voor 289 euro te koop bij Coolblue.

Cooblue heeft deze week de zogenaamde Blauwe Dagen actie waarbij verschillende producten tegen een aantrekkelijke prijs aangeboden worden. Een van deze producten is de HTC Flyer 32GB Wifi + 3g variant. Deze wordt aangeboden voor 289 euro maar kan ook in combinatie met een mobiel internet abonnement aangeschaft worden. Bekijk de aanbieding bij Coolblue.

iBood biedt alleen vandaag de HTC Flyer 16GB Wifi-only variant aan voor 219,95 euro. Het verschil met het model dat bij Coolblue in de aanbieding is zit hem dan ook puur in het opslaggeheugen en de 3G module voor mobiel internet. Bekijk de aanbieding bij iBood.

De HTC Flyer is een 7 inch tablet die met een speciale stylus geleverd wordt. De tablet draait op Android 2.3 Gingerbread maar kan via een OTA (Over The Air) update al voorzien worden van Android 3.2 Honeycomb. Over het besturingssysteem heen heeft HTC haar eigen Sense schil gelegd. Daarnaast krijg je onder meer een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een 1.5GHz processor, 1GB aan werkgeheugen, Wifi, Bluetooth, GPS en een 5 megapixel camera aan de achterzijde. Bekijk meer informatie over de HTC Flyer op de productpagina.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.