Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video Reviews: 3 covers voor de nieuwe iPad

Geschreven door
Geplaatst op30 maart 2012, 22:39 CategorieAccessoire reviews

Om een nieuwe iPad hoort wat mij betreft een nieuwe hoes of cover, dus heb ik een aantal hoezen besteld om te reviewen en in deze post volgen de eerste drie hoezen die ik heb getest. Bij alle cases/covers werkt de auto on/off functie en zijn er verschillende mogelijkheden als het gaat om stand posities. 

Choiix Wake-Up Folio – €24,95

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en zowel geschikt voor de iPad 2 als de nieuwe iPad. Perfecte kopie van Apple’s Smart Cover, maar gecombineerd met een harde plastic achterkant.

Marware CEO folio – €44,95

Op dit moment alleen verkrijgbaar met een soort carbon print maar nieuwe kleuren volgen voor deze speciaal op maat gemaakte nieuwe iPad case. Een erg handige case die – zeker met wat creativiteit – een hoop verschillende stand posities in kan nemen en die de beste bescherming biedt van de drie cases uit deze post.

Gecko Apple iPad 3 cover desk – €29,95

Op dit moment is deze pleather case alleen nog in het rood te bestellen maar er is dus ook een zwart model. Een bijzondere hoes omdat het harde plastic deel in twee stukken is verdeeld waarvan één kant via magnetisme aan de iPad moet blijven plakken. Hierdoor wordt het voordeel van een dun profiel (Choiix case) gecombineerd met de stand opties van de Marware CEO. De kwaliteit van het materiaal valt mij wat tegen en ook de ‘fit’ is voor mijn persoonlijke smaak wat te los. Er wordt via het verkooppunt een nieuwe case gestuurd dus dat is mooi geregeld en ik zal deze post updaten als de nieuwe case deze kuren niet vertoond.

Update: 

Dag Sam,

Mijn leverancier heeft contact opgenomen met de fabrikant. Het blijkt een designfout te zijn die bij deze patch heeft opgetreden. De fabrikant is nu bezig met een nieuwe lichting waarbij de problemen zijn opgelost. Deze lichting krijg ik rond 10 april binnen. 

[…]

Bekijk meer informatie over de nieuwe iPad of de productpagina of zie onderstaande prijsvergelijkingen voor de goedkoopste winkels.

 • Delen:

Reacties

 1. stijn
  31 maart, 2012 om 7:24

  Ik heb mn ipad 3 binnen (sneller dan verwacht) en ging ook die gecko cover kopen in het zwart… laat even weten of hij nu ok is…

  • Sam
   31 maart, 2012 om 16:50

   He wat cool dat je eindelijk een keuze hebt kunnen maken ! Wat vind je ervan? Ik zal tweede week van April nog een update geven over deze case maar dat duurt nog wel even dus. Ik Kan hem op het moment zeker niet aanraden, zelfs met een perfect fit is het nog niet zomaar ook duidelijk, het materiaal is in mijn ogen wel wat goedkoop.

   Zijn er meer cases die je op het oog hebt?

 2. Rudy
  03 april, 2012 om 14:52

  Ik heb de Targus Click In Case gekocht voor 34,95 maar daar ben ik niet helemaal gelukig mee.
  Als de omslag maar enigzins zijdelings beweegt met het neerleggen(door de ruimte op het scharnierpunt) klikt de ipad onmiddelijk en gaat dan aan of uit.
  Sam kan je mij vertellen of dit ook zo is met de Choiix Wake-Up Folio.

  • Sam
   03 april, 2012 om 15:09

   Niet bij het minste of geringste maar als je flink naar boven of onder ‘drukt’ kan je het wel forceren. Precies hetzelfde als met de officiële smartcover. Ik post morgen een review van een case die hier geen last van heeft, maar die heeft wel een flap daarvoor nodig.

   • Thijs
    01 juni, 2012 om 8:02

    Beste,
    Ik heb een gecko ultraslim case voor de iPad 2 maar deze past niet om mijn iPad 3.
    Klopt dit ? Of doe ik iets fout ?

    Alvast bedankt voor de reactie !

    Groet,

    Thijs

   • Sam Rijver
    01 juni, 2012 om 9:48

    Ik heb geen ultraslim voor de iPad 2 dus kan je niet echt een zinnig antwoord geven. In het algemeen lijkt het erop dat ongeveer de helft van alle iPad2 cases ook werkt met een nieuwe iPad, maar dan blijft er dus een andere helft over die niet werkt. Ik ben bang dat je pech hebt.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.