Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vodafone Smart Tab 10 vanaf volgende week gratis bij abonnement

Geschreven door
Geplaatst op27 maart 2012, 18:18 CategorieAndroid

Vorige week kwamen we de nieuwe Vodafone Smart Tab 10 al tegen op de website van Belcompany en vandaag heeft Vodafone zelf laten weten dat de tablet vanaf volgende week in Nederland te koop zal zijn. De 10 inch Android tablet zal alleen in combinatie met een abonnement te koop zijn en zal gratis aangeboden worden bij een tweejarig abonnement van 35 euro per maand.

De Vodafone Smart Tab 10 zal onder de vlag van Vodafone verkocht worden en is dus voorlopig niet los te koop. De tablet beschikt onder meer over een 10 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een 1.2GHz dual-core processor, Wifi, 3G, 1GB RAM geheugen, een microSD card reader, een UB aansluiting, 16GB aan opslaggeheugen, een 2 megapixel camera aan de voorzijde en een 5 megapixel camera. De Smart Tab 10 weegt 700 gram en heeft een afmeting van 257 bij 172 bij 11,5 millimeter.

Qua besturingssysteem beschikt de Smart Tab 10 over Android 3.2 Honeycomb, de voor tablets geoptimaliseerde versie van Android. Of er in de toekomst ook een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich uitgebracht wordt is nog niet bekend.

Vodafone biedt de tablet vanaf begin april aan bij een abonnement. Wil je de tablet gratis krijgen dan kost dit 35 euro per maand (de eerste 9 maanden krijg je 50 procent korting). Hiervoor krijg je 500MB aan dataverkeer per maand. Hou de website van Vodafone in de gaten voor de introductie van de Smart Tab 10.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.