Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Volg het Apple iPad event ‘live’ (Stream en liveblogs)

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2012, 12:27 CategorieApple

UPDATE: Alle informatie voor het live volgen van de iPad Mini (en wellicht nieuwe iPad) presentatie op 23 oktober 2012 vind je in dit artikel.


 

Dit is een post voor de liefhebber. Heb je geen interesse in de iPad (3 of HD) of kan je een paar uurtjes langer wachten tot al het nieuws – 1001 keer – op allerlei blogs en sites verschenen is dan is deze post niet voor jou. Wil je meteen alles weten en bijna realtime de aankondigingen volgen dan ben je hier op de juiste plek. Vanaf 18:30 gaan de meeste sites van start en waar je moet zijn voor real-time nieuws vind je hier.

Wij gaan geen live-blog bijhouden omdat we gewoonweg niet aanwezig zijn bij het Apple event, big surprise. We gaan ook niet al het nieuws herkauwen die we via de live-blogs voorbij zullen zien komen maar verwijzen jullie veel liever naar de beste plekken op het web.

iPad event live volgen – Nederlands

Wat mij betreft is er maar een plek waar je voor Nederlands Apple nieuws terecht kan vanavond en dat is OneMoreThing.nl. Daar zullen de heren in de Statensingel studio aanwezig zijn om het nieuws dat ze op de live-blogs zien te bespreken. Eerder hebben ze het al voor elkaar gekregen een ‘illegale’ stream te regelen vanuit het publiek dus wie weet wat vanavond mogelijk is. De kans is een stuk minder groot want zover ik weet heeft ook OMT geen vertegenwoordiger in het publiek zitten vanavond, big surprise.

iPad event live volgen – Engels

De informatie van OMT zal waarschijnlijk gevoed worden door een flink aantal live-blogs die door de Amerikaanse nieuws en techsites verzorgd wordt. Hieronder volgt een lijstje met een aantal live-blogs die normaal gesproken van goede kwaliteit zijn. Ik zal me beperken tot een stuk of 6, er zijn er meer, veel meer.

 • TheVerge
 • gdgt
 • Engadget
 • Slashgear
 • ARS Technica

Veel meer tabs openen lijkt me zelfs voor de echte iFanpeople wat overdreven. De twee die ik vanavond waarschijnlijk open zijn die van gdgt en TheVerge. Maar de meeste informatie krijg ik ongetwijfeld via het TWiT network. Hieronder vind je een video player die vanaf 18:30 vanavond live de special van TWiT uitzend. Leo Laporte gaat – zoals gebruikelijk – met een aantal presentatoren en experts het nieuws via de live-blogs volgen en commentaar eromheen verzorgen. Natuurlijk zijn ze daar ook met man en macht op zoek naar ‘illegale’ live-streams om die vervolgens in de uitzending te gebruiken. De grootste kans op goede informatie en live beelden heb je dus daar wat mij betreft.


Live video from your Android device on Ustream

Zal de nieuwe iPad vanaf vanavond al te koop zijn? Check hier of de op Apple Store down is (lees: geupdatet wordt).

Ik denk dat je met deze informatie al je behoeftes vanavond kan vervullen. Na de presentatie (vanavond of morgen) plaats ik of plaatst Martijn natuurlijk een uitgebreid artikel met alles over de nieuwe iPad. Nu nog hopen dat Apple niet teleurstelt.

Veel plezier.

 

 • Delen:

Reacties

 1. HahaHenk
  07 maart, 2012 om 12:42

  Haha ik ben een fanboy en ben dankbaar voor deze blog. Ik hoop dat Apple het waar maakt vanavond.

 2. Erik
  07 maart, 2012 om 15:05

  Popcorn staat klaar!
  ben zeer benieuwd!
  Ga Apple wel een beetje pesten, ga het kijken op mijn transformer prime:p

  • Joost
   07 maart, 2012 om 18:14

   Ik ga lekker met mn iPad 2 kijken… ,maar na een android telefoon best wel jaloers… Veel plezier vanavond!!

 3. Matthijs Aveskamp
  07 maart, 2012 om 18:50

  Hopen dat er een nieuwe apple tv komt, en nieuwe air functies.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.