Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Welke accessoires kun je voor de nieuwe iPad kopen?

Geschreven door
Geplaatst op13 maart 2012, 20:30 CategorieAccessoires

Apple heeft vorige week de nieuwe iPad gelanceerd, maar wanneer je op 23 maart in de rij staat voor de tablet of de tablet online bestelt dan heb je natuurlijk ook accessoires nodig. Net als voor de eerste generatie iPads en de iPad 2 zullen er weer een hoop accessoires verschijnen, van keyboard docks tot casings en adapters.

De nieuwe iPad (3) is qua design door Apple niet drastisch aangepast maar toch zijn er verschillen welke belangrijk zijn bij het zoeken naar de juiste accessoires. De iPad 2 had een dikte van maar 8.8mm en de nieuwe iPad is iets dikker geworden met 9.4mm. Daarnaast is het gewicht van 601 gram naar 652 gram. Belangrijk is dat door de nieuwe afmetingen er mogelijk een aantal cases niet meer te gebruiken zijn. Let hier dus op wanneer je voor de nieuwe iPad gaat. Wel heeft Apple reeds laten weten dat ook de Smart Cover voor de iPad 2 gewoon voor de iPad 3 te gebruiken is. Hieronder vind je een aantal populaire accessoires die ook voor de nieuwe iPad te gebruiken zijn.

iPad Smart Cover

De Smart cover blijft nog steeds een van de meest populaire accessoires voor de iPad. Middels deze cover kun je de tablet beschermen tegen krassen en stof. De cover kan eenvoudig aan de tablet geklikt worden en magneten in de cover zorgen ervoor dat deze op zijn plaats blijft. De sluimerstand  wordt automatisch in- en uitgeschakeld wanneer de cover het scherm bedekt of wanneer je deze verwijdert.

iPad Screen protector

Natuurlijk wil je dat de iPad, wanneer deze niet beschermd wordt door een cover of case, ook bestand is tegen een mogelijke gras of wat vuiligheid. Hiervoor zijn de zogenaamde screen protectors. Deze plak je op het display – er zijn ook protectors voor de achterzijde – waardoor er een extra beschermlaag over het display ligt.

iPad Bluetooth keyboard (dock)

Een iPad kan zeer geschikt zijn om productief mee te werken maar bij langdurig tikken op het on-screen keyboard kan het vermoeiend zijn voor je vingers en handen. Daarom is een keyboard (dock) dat middels Bluetooth werkt de ideale oplossing. Onlangs hebben we een Bluetooth keyboard dock dat ook voor de nieuwe iPad geschikt is getest. Bekijk hier de review van het ZAGGkeys FLEX Bluetooth keyboard.

iPad stylus pen

Soms is het bedienen van een tablet met je vingers niet nauwkeurig genoeg of gaat tekenen gewoon beter met een pen in de hand. Hiervoor zijn zogenaamde styli ontwikkeld. Deze werken op nagenoeg elke tablet met capacitief display en maken het mogelijk te tekenen of schrijven op je iPad.

iPad 3 accessoires kopen

Naast bovenstaande voorbeelden kun je onder meer accessoires als kabels, cases, speakers en houders kopen. Voor een groot assortiment accessoires voor de nieuwe iPad (3) en accessoires voor de iPad 2 die ook geschikt zijn voor de nieuwe iPad kun je onder meer terecht bij de volgende winkels;

 

Interessante links

Voor alle prijzen, specificaties, reviews en video’s kun je terecht op de productpagina van de nieuwe iPad (3). Daar vind je ook winkels die de tablet in combinatie met abonnement verkopen.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.