Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Welke winkels hebben de nieuwe iPad nu op voorraad?

Geschreven door
Geplaatst op23 maart 2012, 15:40 CategorieApple

Sinds afgelopen nacht is de derde generatie iPad ook in Nederland te koop. Sprake van lange rijen en chaotische taferelen was er niet maar toch is de nieuwe iPad weer een groot succes. Veel winkels die de tablet vanochtend op voorraad hadden zijn het grootste deel van de voorraad inmiddels kwijt. Toch zijn er nog een paar winkels met voldoende voorraad.

De nieuwe iPad (3) staat bij diverse (online) winkels nog op voorraad en kan dus direct besteld worden. Ook fysieke winkels als Mediamarkt, Mycom en iCentre (niet alle modellen) zeggen nog voorraad te hebben voor consumenten die vrijdagavond op zoek gaan. Online winkel Pixmania en de online winkels van Mediamarkt, Mycom en iCentre geven ook voldoende voorraad aan voor consumenten die liever vanuit de luie stoel bestellen. 

Update: Tabletcenter heeft inmiddels de voorraad binnen en verkoopt de nieuwe iPad zowel zonder als met abonnement. Zie de link hieronder.

Mocht je de nieuwe iPad met abonnement willen kopen dan kun je terecht bij Vodafone en T-Mobile. Deze twee partijen verkopen de tablet momenteel in combinatie met verschillende abonnementen. Als je zo min mogelijk voor de tablet wilt betalen dan heeft Vodafone wellicht de beste optie. Hier betaal je bij een abonnement van 55 euro per maand maar 79,99 euro voor een 16GB Wifi + 3G iPad.

Hieronder vind je alle winkels waar je de nieuwe iPad momenteel nog uit voorraad kunt bestellen en in de tweede tab de winkels waar de iPad in combinatie met abonnement te koop is.

 • Delen:

Reacties

 1. Jelle
  23 maart, 2012 om 21:15

  Zojuist de new IPad aangeschaft. Mooi apparaat.

  • Martijn
   23 maart, 2012 om 23:29

   Mooi om te horen! Een upgrade of een nieuwe iPad user?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.