Windows 8 Metro theme voor de Galaxy Tab 10.1 en Eee Pad Transformer

30 maart 2012 1 Minuut 1 Reacties
Metro-UI-Android

Over Windows 8 heb ik al vele malen geschreven en de belangrijkste vernieuwing is toch wel die zeer fraai vormgegeven Metro User Interface met de zogenaamde 'tiles'. Toch hoef je niet perse een toekomstige Windows 8 tablet te kopen om van deze interface te genieten want je kunt nu een Metro UI theme downloaden voor de Samsung Galaxy Tab 10.1 en ASUS Eee Pad Transformer.

Het theme is ontwikkeld door ontwikkelaar BroBot175 op XDA Developers en hij heeft er zelfs een hele handleiding bijgeschreven zodat iedereen het theme kan downloaden en installeren. Het theme bevindt zich momenteel nog in de beta fase waardoor niet alle widgets werken maar er wordt volledige functionaliteit beloofd. Daarbij worden momenteel alleen de Samsung Galaxy Tab 10.1 en de ASUS Eee Pad Transformer ondersteund en moét je tablet op Android 4.0 draaien om het te laten werken.

Bekijk hier de instructies over hoe je het theme kunt installeren middels ClockworkMod. Mocht je een andere tablet hebben is het toch handig de website even in je favorieten te zetten aangezien er ook andere versies van het theme gelanceerd zullen worden met bredere ondersteuning.

Bron: Gottabemobile

Reacties (1)