Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Yarvik lanceert zes nieuwe budget tablets met Android 4.0 ICS

Geschreven door
Geplaatst op20 maart 2012, 18:20 CategorieAndroid

Yarvik gaf half februari al duidelijkheid over de Android 4.0 plannen van het bedrijf en inmiddels wordt de daad bij het woord gevoegd. Yarvik heeft reeds een groot aantal budget tablets in Nederland gelanceerd en daar komen er vandaag zes bij. Geen grote verrassingen maar alle nieuwe modellen zijn wel uitgerust met Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Yarvik gaf eerder aan dat het nog onzeker is of bestaande modellen een update naar Android 4.0 krijgen. De mogelijkheid zou nog onderzocht worden maar is volgens het bedrijf afhankelijk van meerdere factoren. Toch zou het naar mijn idee wel moeten kunnen aangezien de nieuwe modellen puur qua besturingssysteem een update zijn van de oude modellen. Zo is de Yarvik TAB420 nu de TAB424 geworden en zijn alle specificaties behalve het besturingssysteem hetzelfde gebleven.

Yarvik TAB224

De TAB220 (GoTab Velocity) is nu de TAB224 (GoTab Velocity) geworden. Deze tablet beschikt onder meer over Android 4.0 Ice Cream Sandwich, een 7 inch resistief display, een 1.2GHz Cortex A8 processor, een resolutie van 800 bij 480 pixels, 4GB aan opslaggeheugen, 512MB aan werkgeheugen, een USB en een HDMI aansluiting, en een microSD card reader.

Yarvik TAB264

De TAB260 (GoTab Velocity) is nu de TAB264 (GoTab Velocity) geworden. Deze tablet is grotendeels met de TAB224 te vergelijken maar beschikt over een capacitief display in plaats van een resistief display. 

 

Yarvik TAB364

De TAB360 (GoTab Gravity) is nu de TAB364 (GoTab Gravity) geworden. Deze tablet beschikt over een 8 inch capacitief display met een resolutie van 800 bij 600 pixels. De overigen specificaties zijn vergelijkbaar met bovenstaande modellen.

Yarvik TAB424

De TAB420 (GoTab Xerios) is nu de TAB424 (GoTab Xerios) geworden. Deze tablet beschikt over een 10 inch display met een resistief touchscreen en een resolutie van 1.024 bij 600 pixels. Naast de specificaties van de bovenstaande modellen beschikt deze tablet over een extra volwaardige USB aansluiting.

Yarvik TAB464

De TAB460 (GoTab Xerios) is nu de TAB464 (GoTab Xerios) geworden. Deze tablet beschikt in tegenstelling tot de TAB424 over 8GB aan opslaggeheugen en een capacitief touchscreen.

 

Yarvik TAB467

De TAB465 (GoTab Exxa) is nu de TAB467 (GoTab Zetta) geworden. Dit lijkt althans want de informatie die we nu hebben laat geen verschillen tussen beide tablets zien, behalve een andere kleur (zwart/metallic tegenover zilver). Beide modellen beschikken over een 9.7 inch IPS display met een capacitief touchscreen en een resolutie van 1.024 x 768 pixels. Verder krijg je 1GB aan werkgeheugen, een 1.2GHz A8 processor, 8GB aan opslaggeheugen, Android 4.0, een 2 megapixel camera aan de achterzijde, twee USB poorten, een HDMI aansluiting en een microSD card reader.

Wanneer de tablets in Nederland verschijnen is nog niet bekend maar de prijzen blijven waarschijnlijk hetzelfde als die van de oude modellen.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.