Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ziggo brengt update uit voor Ziggo TV iPad app

Geschreven door
Geplaatst op28 maart 2012, 10:11 CategorieApplicaties

Ziggo heeft haar eigen Ziggo TV iPad app gisteren een update gegeven waarmee het mogelijk wordt Tweets te lezen over programma’s die je aan het kijken bent en de TV gids naar eigen wens in te delen. Met de Ziggo TV applicatie was het al mogelijk om live TV te kijken naar 12 zenders, waaronder Nederland 1,2 en 3, National Geopgraphic en Eurosport.

De nieuwe versie van de Ziggo TV iPad app heeft nummer 2.2.0 meegekregen en introduceert de mogelijkheid om een informatievenster met Tweets over de serie of uitzending te bekijken. Ook is de lay-out van het homescreen van de applicatie nu naar eigen inzicht in te delen. Informatiebalken kunnen overal geplaatst worden.

Ook de TV gids is onder handen genomen waardoor het nu mogelijk is de volgorde van de zenders zelf te bepalen. Ook kiest de applicatie meteen de meest interessante regionale zender voor jou op basis van je huidige locatie. Wanneer er films getoond worden kun je vanaf nu met een directe link naar de IMBd om meer informatie over de film, crewleden en acteurs te vinden.

De Ziggo TV app is hier te downloaden.

 • Delen:

Reacties

 1. huberts
  05 april, 2012 om 12:57

  ziggo life tv kijken via ipad.
  Geldt dit ook voor android tablet?

  • Martijn
   05 april, 2012 om 16:37

   Nee, helaas nog niet.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.