Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Zou dit de Nokia ‘Lumia’ Windows 8 tablet kunnen zijn?

Geschreven door
Geplaatst op19 maart 2012, 10:24 CategorieHardware

Dat Nokia binnenkort met een tablet komt lijkt zo goed als zeker maar hoe deze tablet exact vormgegeven zal worden, zowel van als van buiten, is nog een raadsel. Nokia heeft in ieder geval aangegeven echt met iets anders dan de andere te willen komen. Iets dat de fabrikant zal onderscheiden van de concurrentie en de consument zal doen verbazen. Zou dit de Nokia tablet kunnen zijn?

Een ding lijkt overigens wel zeker over de de tablet; deze zal draaien op Windows 8, het nieuwe besturingssysteem van Microsoft. De twee bedrijven werken nauw samen en Microsoft zou Nokia als partners in kunnen zetten voor de eerste Windows 8 tablets die gebaseerd zijn op een ARM processor. Maar, hoe zal Nokia een eigen draai geven aan de tablet zodat deze niet lijkt op alle tablets die we de afgelopen maanden en jaren an voorbij hebben zien komen?

Wellicht trekt Nokia het design van de Lumia smartphone serie door in tablets, wat dit design als resultaat zou kunnen hebben. Een nogal vierkante tablet met felle kleuren en capacitieve buttons op het frame van het display.  Natuurlijk is alles op dit moment nog een gok, maar zou het design van deze Nokia tablet voor jou interessant zijn?

Bron: Techpowerup

 • Delen:

Reacties

 1. heico
  19 maart, 2012 om 16:19

  cool very cool, ik weet niet hoe goed het werkelijk is maar….very cool.meschien toch even wachten!!!

 2. Marnix
  19 maart, 2012 om 20:20

  Dit lijkt mij toch eerder een onhandig formaat,bvb om een fim te kijken :-)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.