Acer begint uitrol Android 4.0 voor Iconia Tab A500 en A100 deze maand

18 april 2012 1 Minuut 4 Reacties
Acer-A200ring

Het laatste wat we over een Android 4.0 update voor de 2011 Iconia Tab series van Acer gehoord hebben is dat deze ergens in april uitgerold zou worden. Het wordt inmiddels krap maar Acer heeft vandaag bekendgemaakt dat de Ice Cream Sandwich update voor de Iconia Tab A500 en Iconia Tab A100 vanaf 27 april in ieder geval in de VS beschikbaar zal zijn.

Niet alleen de VS krijgt de update mogelijkheid, ook in Canada en Latijns Amerika krijgen gebruikers rond deze datum de mogelijkheid hun Iconia Tab tablets te updaten naar de nieuwste versie van Android. Naast Android 4.0 krijg je ook een uitgeklede versie van de nieuwe Acer Ring interface die we ook al op de onlangs gelanceerde Iconia Tab A200 tablet terugzagen. Natuurlijk heb ik Acer Nederland even gevraagd naar de Nederlandse uitrol maar tot op heden zonder reactie. De kans is groot dat de update begin volgende maand ook in Europa verschijnt.

Mocht je dus een Iconia Tab van vorig jaar hebben is dit goed nieuws, maar mocht je nog geen tablet hebben en op nieuwe Acer tablets wachten dan moet je nog even geduld hebben. In de VS is de Iconia Tab A510 tablet inmiddels te koop maar deze zal ergens volgende maand pas in Nederland verschijnen. Wil je high-end specs zoals een Full HD display dan moet je nog iets langer wachten op de lancering van de Iconia Tab A700 tablet.

Bron: TheVerge

Reacties (4)