Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Alcatel toont One Touch Tab T20 met Android 4.0 ICS

Geschreven door
Geplaatst op20 april 2012, 11:47 CategorieAndroid

Alcatel heeft deze week tijdens de Milaan Design Week 2012 een nieuwe tablet onthuld in de vorm van de One Touch Tab T20. Deze 7 inch tablet is gericht op de consumenten die op zoek zijn naar een goedkope tablet maar draait wel op de nieuwste versie van Android, Ice Cream Sandwich.

De One Touch Tab T20 heeft een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een beeldverhouding van 16:9, een capacitief touchscreen en zou vooral bedoeld zijn voor mediaconsumptie. Verder krijg je onder meer 1GB aan werkgeheugen, 4GB aan intern opslaggeheugen dat uitgebreid kan worden middels de MicroSD card reader, een 1GHz Rockchip RK2918 A8 processor, Wifi, GPS en Bluetooth. 3G is mogelijk via een optionele dongle die op de microUSB poort aangesloten kan worden. Vanuit de winkel wordt de tablet uitgerust met Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich.

De tablet beschikt over een 2900mAh batterij die moet zorgen voor een standby-tijd van 140 uur en heeft een afmeting van 172 bij 13 bij 11,7 millimeter. Het design bestaat uit een metaal-achtige lijst en een breed zwart frame rondom het display.

Volgens Notebookitalia zal de prijs van de One Touch Tab T20 rond de 150 euro liggen. Of en wanneer de tablet in Nederland verschijnt is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.