Android 3.2 update Galaxy Tab 10.1V wordt eindelijk uitgerold

23 april 2012 1 Minuut 14 Reacties
galaxy-tab-2

Begin deze maand schreef ik een artikel over het feit dat de Samsung Galaxy Tab 10.1V eindelijk een update naar Android 3.2 Honeycomb zou krijgen. Op een Australisch forum werd gesproken over een uitrol in die eerste week van april. Maar, helaas kwam er weer vertraging op vertraging. Tot nu toe althans, want de update wordt nu echt uitgerold.

Op hetzelfde Australische Vodafone forum verschijnen inmiddels berichten van bezitters van deze tablet dat ze de update hebben ontvangen. Ook heb lees ik uit reacties op het voorgaande artikel dat gebruikers in België de update inmiddels binnen hebben. Het lijkt er dus op dat Vodafone en Google dus eindelijk hun belofte houden en de update voor alle Galaxy Tab 10.1V bezitters beschikbaar stellen. Voor zover ik weet is de update nog niet in Nederland uitgerold maar dat kan elk moment gebeuren.

Mocht je de update ontvangen hebben, deel hieronder je ervaringen even. Ik ben benieuwd of je na het lange wachten ook beloond wordt met een strak en soepel werkend besturingssysteem. Daarbij wil ik natuurlijk T.A. Blet even bedanken voor het op de hoogte houden van ons allemaal!

Reacties (14)