Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple werkt aan 7.85 inch iPad’

Geschreven door
Geplaatst op5 april 2012, 15:28 CategorieApple

Het is niet de eerste keer dat we geruchten over een zogenaamde iPad Mini voorbij horen komen maar deze keer komt het bericht van de vaak goed geïnformeerde John Gruber. Hij heeft tijdens The Talk Show podcast onthuld dat Apple momenteel een 7,85 inch iPad aan het testen is in haar lab in Cupertino.

Steve Jobs was geen fan van kleinere tablets maar het begint er steeds meer op te lijken dat Apple toch ook in het 7-8 inch segment mee wil gaan spelen. Deze tablet zou dan gericht worden op de consumenten die een wat kleiner budget hebben. Volgens Gruber heeft de 7.85 inch iPad een resolutie van 1.024 bij 768 pixels, dezelfde resolutie als de iPad 1 en iPad 2.

“Well, I don’t know. What I do know is that they [Apple] have one in the lab…a 7.85 inch iPad that runs at 1024×768…it’s just like the regular iPad shrunk down a bit. I’ve heard from multiple people that this is something that they’re kind of noodling with.”

Gruber benadrukt dat het om een prototype gaat en dat het dus geen garantie is dat de tablet ooit op de markt komt. De budget tabletmarkt groeit steeds harder en het zou geen verkeerd idee van Apple zijn om ook hier een grote speler in te worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.