Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos lanceert keyboard dock en case voor Arnova G2 en G3 tablets

Geschreven door
Geplaatst op27 april 2012, 12:33 CategorieAccessoires

Eerder deze week lanceerde Archos de eerste modellen in de nieuwe Arnova G3 serie budget tablets en vandaag komt hier een interessante accessoire bij. Amazon UK heeft een keyboard dock en case online gezet dat bestemd is voor de Arnova 9 G3 tablet maar ook voor de Arnova 9 G2 tablet van vorig jaar.

In een teaservideo zagen we eerder dit jaar al een vage hint over een keyboard dock voor de nieuwe G10 XS serie voorbij komen maar ook de budget series krijgen dus meer accessoires dit jaar. Volgens amazon is de accessoire een QWERTY keyboard plus case met een slank en lichtgewicht design. Ook kan het dock in verschillende posities gezet worden voor het optimaal bekijken van films en wordt de tablet onderweg beschermd. Op de case zelf is een Bluetooth logo te zien wat zou kunnen betekenen dat de accessoire ook met andere Bluetooth tablets zou kunnen werken. 

Helaas heeft Amazon nog geen realeasedatum bekendgemaakt maar de prijs is in ieder geval gezet op 39,99 GBP, wat omgerekend neerkomt op zo’n 50 euro.

Bron: Arctablet

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.