Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Padfone deze maand voor 646 euro te koop in Taiwan

Geschreven door
Geplaatst op5 april 2012, 11:20 CategorieHardware

We hebben al wat geruchten over prijzen van de nieuwe ASUS Padfone voorbij zien komen maar inmiddels heeft ASUS de prijzen voor Taiwan bevestigd. De tablet/smartphone combinatie zal daar morgen te pre-orderen zijn voor omgerekend 464 euro en zal vanaf half april in de winkels verschijnen.

Voor 464 euro (NT$17,990) krijg je alleen de smartphone (Padfone). Wil je ook de Bluetooth headset / stylus en de tablet (Padfone Station) waar de smartphone  ingeschoven kan worden hebben dan betaal je in totaal 646 euro (NT$24,980). Mocht dat nog niet voldoende zijn en wil je ook op een fysiek keyboard kunnen werken dan kun je voor 745 euro (NT$28,901) de set inclusief keyboard dock aanschaffen. Voor diegenen die een pre-order plaatsen in Taiwan heeft ASUS een extra batterij klaarliggen.

ASUS Padfone

De ASUS Padfone is een uniek geval in de tabletmarkt. Zo krijg je een 4.3 inch smartphone met Super AMOLED display voor mobiel gebruik onderweg, maar deze smartphone is achterin een 10 inch tablet te schuiven wanneer je gebruik wilt maken van een groter display, bijvoorbeeld tijdens het kijken van een film of het surfen op het internet. De smartphone beschikt onder meer over een 8 megapixel camera, 1GB aan werkgeheugen, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, een microUSB aansluiting en een microSD card reader. De tablet is uitgerust met 8 megapixel camera, een microUSB aansluiting en een microHDMI uitgang. Voor meer informatie over de nieuwe Padfone kun je terecht op de productpagina.

Wanneer de Padfone in Europa verschijnt en tegen welke prijzen is nog niet bekend.

Bron: Engadget

 • Delen:

Reacties

 1. joshua
  08 april, 2012 om 18:20

  ik heb een hele belangrijke vraag
  kun je voor de padfone , apps downloaden via de google play store dat speciaal ”tablet apps zijn???
  want de echte bron is eigenlijk de tlefoon . en normaal heeft een telefoon toch geen toegang tot tablet apps via google play store???? of zit het hier dan weer net anders?????? dit is echt iets dat ik heel graag wil weten want anders koop ik hem niet :( alvast beddankt

 2. aj
  25 april, 2012 om 19:02

  de telefoon wordt automatosch opgeladen als je de telefoon in de pad stopt… maar dan betekent het dus dat de pad zijn batterij weg geeft aan de telefoon dus raken de batterijen snel op van de pad en kun je later niet meer op de tablet gaan werken maar moet je de telefoon eruit halen en via daar gaan werken.
  kun je die functie ook soort van vergrendelen??/
  dus dat als je de telefoon in de pad stopt , dat de telefoon dan niet automatisch wordt opgeladen???

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.