ASUS Padfone deze maand voor 646 euro te koop in Taiwan

05 april 2012 1 Minuut 3 Reacties
Padfone-ASUS-officieel

We hebben al wat geruchten over prijzen van de nieuwe ASUS Padfone voorbij zien komen maar inmiddels heeft ASUS de prijzen voor Taiwan bevestigd. De tablet/smartphone combinatie zal daar morgen te pre-orderen zijn voor omgerekend 464 euro en zal vanaf half april in de winkels verschijnen.

Voor 464 euro (NT$17,990) krijg je alleen de smartphone (Padfone). Wil je ook de Bluetooth headset / stylus en de tablet (Padfone Station) waar de smartphone ingeschoven kan worden hebben dan betaal je in totaal 646 euro (NT$24,980). Mocht dat nog niet voldoende zijn en wil je ook op een fysiek keyboard kunnen werken dan kun je voor 745 euro (NT$28,901) de set inclusief keyboard dock aanschaffen. Voor diegenen die een pre-order plaatsen in Taiwan heeft ASUS een extra batterij klaarliggen.

ASUS Padfone

De ASUS Padfone is een uniek geval in de tabletmarkt. Zo krijg je een 4.3 inch smartphone met Super AMOLED display voor mobiel gebruik onderweg, maar deze smartphone is achterin een 10 inch tablet te schuiven wanneer je gebruik wilt maken van een groter display, bijvoorbeeld tijdens het kijken van een film of het surfen op het internet. De smartphone beschikt onder meer over een 8 megapixel camera, 1GB aan werkgeheugen, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, een microUSB aansluiting en een microSD card reader. De tablet is uitgerust met 8 megapixel camera, een microUSB aansluiting en een microHDMI uitgang. Voor meer informatie over de nieuwe Padfone kun je terecht op de productpagina.

Wanneer de Padfone in Europa verschijnt en tegen welke prijzen is nog niet bekend.

Bron: Engadget

Reacties (3)