ASUS toont promotievideo’s Transformer Pad 300 en Infinity

16 april 2012 2 Minuten 4 Reacties
Transformer-Pad-300

ASUS presenteert deze week tijdens de Design Week in Milaan haar nieuwe netbook en tablets series. De belangrijkste series, voor ons, zijn de middenklasse Transformer Pad 300 en de high-end Transformer Pad infinity 700. Notebookitalia heeft al een paar promotievideo's van beide tablets in handen gekregen die de belangrijkste features tonen.

ASUS Transformer Pad 300

De ASUS Transformer Pad 300 kan gezien worden als een instap model in de Transformer Pad series. Deze tablet beschikt onder meer over een 10.1 inch IPS LCD display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een quad-core Tegra 3 processor, een 8 megapixel camera aan de achterzijde, 1GB aan werkgeheugen, een microSD card reader, een microHDMI uitgang, 16GB aan intern opslaggeheugen, 8GB aan gratis online opslaggeheugen en Android 4.0 Ice Cream Sandwich als besturingssysteem. De tablet wordt in drie kleuren verwacht; rood, blauw en wit.

We hebben de Transformer Pad 300 vorige week al bij een aantal winkels gespot en vandaag heeft de Franse website Blogeee officieus van ASUS te horen gekregen dat de tablet vanaf 15 mei te koop zal zijn. De prijs in Frankrijk zou gezet zijn op 399 euro voor de 32GB variant zonder keyboard dock. Voor het keyboard dock moet je daar 100 euro extra betalen. Ook wordt er in Frankrijk alleen gesproken over 32GB en 64GB versies terwijl ASUS Benelux spreekt over 16GB varianten. Daarover bestaat dus nog wat onduidelijkheid.

Meer informatie over de Transformer Pad 300 vind je op de productpagina.

ASUS Transformer Pad Infinity

De ASUS Transformer Pad Infinity komt in twee verschillende varianten; een 4G/3G versie met een Qualcomm MSM 8960 Snapdragon S4 1.5GHz dual-processor en een Wifi-only variant met een 1.6GHz quad-core Tegra 3 processor. Beide modellen beschikken onder meer over 1GB aan werkgeheugen, 16GB/32GB/64GB aan opslaggeheugen, een 10.1 inch Super IPS + display met een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels, een 8 megapixel camera aan de achterzijde, een microSD card reader, een microHDMI uitgang en Android 4.0 Ice Cream Sandwich als besturingssysteem. Deze tablet zal in een zilveren en gouden versie gelanceerd worden.

Over de prijs en beschikbaarheid van de Transformer Pad Infinity is nog zeer weinig bekend. ASUS Benelux heeft onlangs aangegeven de tablet in het derde kwartaal te verwachten.

Meer informatie over de Transformer Pad Infinity vind je op de productpagina.

Reacties (4)