Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Transformer Pad 300 te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op28 april 2012, 12:03 CategorieHardware

Begin deze week was het al mogelijk de nieuwe ASUS Transformer Pad 300 te pre-orderen bij sommige winkels, maar inmiddels kun je de tablet bij verschillende winkels vanuit voorraad kopen. Voorlopig worden in Nederland alleen de witte en blauwe variant gelanceerd, en ook de 3G versie verschijnt iets later.

ASUS Transformer Pad 300

De Transformer Pad 300 is één van de twee nieuwe hybride tablets die ASUS in 2012 lanceert. Deze tablet is de goedkopere variant maar beschikt nog steeds over high-end specificaties als een quad-core Tegra 3 processor, een 10.1 inch IPS display, Android 4.0 Ice Cream Sandwich en een optioneel keyboard dock. Standaard wordt de tablet uitgerust met 32GB aan opslaggeheugen maar je kunt kiezen voor een tablet met of zonder dock. Zonder dock betaal je voor de Wifi-only variant 399 euro, met dock 499 euro. De 3G versies verschijnen later en zijn 100 euro duurder. De Transformer Pad 300 is vanuit voorraad leverbaar (niet alle varianten) bij onderstaande winkels. Ook bij de fysieke verkooppunten van deze winkels kun je de tablet kopen.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over de Pad 300 kun je de reviews lezen, de specificaties bekijken, het laatste nieuws bekijken, of de tablet vergelijken met de concurrentie.

ASUS Transformer Pad Infinity

Eind juni wordt een nieuw high-end model in de Transformer Pad series verwacht; de Pad Infinity (700). Dit model is de opvolger van de Eee Pad Transformer Prime en zal ook op hetzelfde prijsniveau van 599 euro liggen. De belangrijkste verbeterpunten van de Infinity zijn een snellere processor, een Full HD display en een verbeterd design. Meer informatie over de Pad Infinity vind je op de productpagina.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.