ASUS Transformer Pad 300 vanaf deze week te koop, ook in 3G variant

23 april 2012 1 Minuut 1 Reacties
Transformer-Pad-300

Diegenen die lang uitgekeken hebben naar de nieuwe Transformer Pad 300 (TF300T) tablet van ASUS kunnen vanaf deze week naar de winkel. ASUS heeft vandaag de opvolger van de originele Eee Pad Transformer in Nederland gelanceerd, met bijbehorende varianten en prijzen.

Zo wordt er zoals verwacht alleen een 32GB model in Nederland gelanceerd. dit model is zowel los als in combinatie met een dock te koop. Daarbij kun je, tegen de verwachtingen in, ook 3G modellen in Nederland kopen. Ook deze modellen kun je met of zonder dock aanschaffen. Over de kleuren geeft ASUS momenteel nog geen duidelijkheid maar het lijkt te gaan om zowel de blauwe als de witte en de rode variant. Hieronder vind je een overzicht met de adviesprijzen voor Nederland.

ASUS Transformer Pad 300 prijzen

32Gb zonder Docking voor 399 euro
32Gb zonder Docking met 3G voor 499 euro
32Gb met Docking voor 499 euro
32Gb met Docking en 3G voor 599 euro

ASUS Transformer Pad 300 reviews

Gisteren werden in de VS reeds de eerste reviews van de Transformer Pad 300 gepubliceerd, met overwegend positieve eindoordelen. De tablet beschikt dan ook ove reen aantal high-end specificaties zoals een 10.1 inch IPS display, Android 4.0 Ice Cream Sandwich als besturingssysteem en een quad-core Tegra 3 processor. In dit artikel vind je een overzicht van de belangrijkste reviews die tot op heden gepubliceerd zijn.

ASUS Transformer Pad 300 specificaties

Bekijk de productpagina van ASUS Transformer Pad 300 voor een overzicht van alle specificaties, een overzicht van de laagste prijzen, om je eigen review achter te laten of om vragen te stellen over deze tablet.

Reacties (1)