Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De grootste interactieve tablet ter wereld

Geschreven door
Geplaatst op10 april 2012, 15:25 CategorieNieuws

Combineer een nieuwe iPad met een LED matrix van 7,5 bij 3.5 meter en een Microsoft Kinect Sensor en je krijgt de grootste interactieve tablet ter wereld. Het Padzilla Too video display maakt het mogelijk met gebaren de iPad te bedienen en zo bijvoorbeeld games te spelen of presentaties te geven. Een prijs is er nog niet maar dan zal ruim over de halve ton heengaan. In onderstaande video wordt het display gebruikt voor het spelen de populaire Fruit Ninja game.

  • Delen:

Reacties

  1. amalia
    10 april, 2012 om 17:14

    dont see what the added value of the ipad is in this.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.