Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #28

Geschreven door
Geplaatst op3 april 2012, 13:53 CategorieAndroid

Na een week van afwezigheid is het weer tijd voor de wekelijkse podcast waarin we het belangrijkste nieuws van afgelopen week bespreken. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week kijken we natuurlijk uitgebreid naar de review van de nieuwe iPad en de covers die Sam getest heeft, bespreken we de Android 4.0 updates voor high-end en budget tablets en hebben we het over Google’s eigen (Nexus) tablet plannen en de plannen om zelf online tablets te gaan verkopen. Ook kijken we kort naar de review van de Huawei MediaPad en Windows 8 voor tablets. Natuurlijk heeft ook Nathan weer een paar interessant apps.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

Applicaties

Het App segment is deze week weer verzorgd door Nathan van Digimind.nl.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.