Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #29

Geschreven door
Geplaatst op9 april 2012, 14:11 CategorieAndroid

Ook op tweede Paasdag kan de wekelijkse tablets podcast natuurlijk niet ontbreken. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week kijken we natuurlijk uitgebreid naar de Medion LifeTab tablet die ik ter review heb, bespreken we het gebruik van tablets tijdens het TV kijken en kijken we naar vertragingen van de Google Nexus tablet en de Samsung Galaxy Note 10.1. Daarnaast bespreken we de Wifi problemen van de nieuwe iPad en het feit dat ASUS met een GPS dongle komt voor de Transformer Prime GPS problemen. Natuurlijk heeft ook Nathan weer een paar interessant apps.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

Applicaties

Het App segment is deze week weer verzorgd door Nathan van Digimind.nl.

  • Delen:

Reacties

  1. nathan
    09 april, 2012 om 14:43

    Jongens Pinterest is niet alleen voor meisjes…

    je hebt ook stoere onderwerpen, zoals technologie!

    en digmind….

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.