Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #30

Geschreven door
Geplaatst op16 april 2012, 13:36 CategorieAndroid

Het is weer maandag en dus tijd voor de wekelijkse podcast. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen en bespreekt Nathan een aantal interessante apps.

Deze week hebben we het over de Medion LifeTab review, kijken we naar de nieuwe Transformer Pad 300 tablet van ASUS en bespreken we de eisen die Intel en Microsoft stellen aan nieuwe Windows 8 tablets. Ook kijken we naar de drie nieuwe tablets die Toshiba afgelopen week gelanceerd heeft, bespreken we de GPS dongle voor de Transformer Prime en heeft Samsung wellicht iets nieuws in petto voor de komende weken.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

Applicaties

Het App segment is deze week weer verzorgd door Nathan van Digimind.nl.

 • Delen:

Reacties

 1. ik ben nathan niet
  16 april, 2012 om 21:13

  Pinterest is de Bomb!

  :)

  • Sam
   16 april, 2012 om 21:36

   Jij bent Nathan wel

 2. Ben
  17 april, 2012 om 16:29

  Altijd entertainend om te beluisteren tijdens het werken. Interessant en lachen tegelijk…

  • Sam
   23 april, 2012 om 10:02

   Thanks Ben

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.