Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #32

Geschreven door
Geplaatst op23 april 2012, 14:18 CategorieAndroid

Het is weer maandag en dus tijd voor de wekelijkse podcast. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze keer slaan we podcast nummer 31 over omdat Sam zegt dat hij dat een ongeluksgetal vindt, maar volgens mij heeft hij gewoon een foutje gemaakt.

Deze week hebben we het onder meer over de nieuwe ASUS tablets (prijzen, reviews en specificaties), de eerste hands-on ervaringen met de 13.3 inch Toshiba Excite tablet en de hoge verwachtingen de consumenten hebben bij het surfen op een tablet. Ook kijken we naar de GPS dongle voor de Eee Pad Transformer Prime, de nieuwe Windows RT versie voor ARM tablets en bespreken we het kijken van TV series en films op je tablet.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

 • Delen:

Reacties

 1. Tom
  23 april, 2012 om 16:04

  Hahahaha, geniaal: Sam: “Holy Balls” XD
  Ongeluksgetal, ja, ja xd.
  _
  Er is trouwens een WordPress Firewall Plugin. Hoe het werkt en of het werkt (tegen een DDOS aanval) weet ik niet, maar misschien een tip, ondanks dat er al naar gekeken wordt :)
  _
  In de Transformer Pad 300 zit ook 4G geloof ik (al is dat niet beschikbaar in Nederland zo ver ik weet). Ik denk dat het een kwestie van tijd is dat er een update op komt zodat het wel stabiel wordt.
  Jammer is ook dat er geen microUSB op zit, dat in combinatie met de batterijduur verplichten ze je eigenlijk om een dock er bij te kopen.
  Raar is het dat er verschillen in zitten vergeleken met de Amerikaanse versie (ook in prijs ($ = € volgens de winkels)).
  _
  13.3 inch, ik weet het niet. Ik zou het wel overwegen als er een Full HD in zat en minder zwaar was. Wat Martijn zegt, filmpje kijken, browsen, spelletje spelen. Film kijken doe ik eigenlijk alleen op tv, maar gewoon, omdat het kan :p Sowieso is er weinig keuze tussen specificaties omdat ongeveer 7 of 10 inch meer een standaard is. De “apps” zullen er ook wel lelijk/beperkt uitzien.
  _
  Tuts-screen, Sam? Je spreekt het toch uit als tats-screen? :p
  _
  Ik schoot in de lach toen Martijn een heel verhaal over TV’s en browsers vertelde (wat inderdaad jammer is dat flash, javascript, HTML 5 enzo niet werken), Sam niet reageert en ineens over hagel begint.

  • Martijn
   23 april, 2012 om 16:15

   Ik zal eens naar die plugin kijken, thanks!

   En ja.. Ik steek hele verhalen af maar de helft hoort ie niet hoor :(

   • Sam
    23 april, 2012 om 22:04

    Sorry :)

    Ik zal aan mijn uitspraak werken

 2. nathan
  23 april, 2012 om 22:05

  LOL…

  Op zich wel fijn dat Martijn met heel, heel even mist….
  en vervolgens bij Sam’s namedropping een stilte laat vallen… :)

  Maar volgende week ben ik er weer bij…

  PS WordPress FIrewall gebruik ik al een tijdje… Echter ben ik gelukkig nog niet interessant genoeg om aan te vallen, want mij laten ze nu nog met rust…(dit zijn van die zinnetjes die je eigenlijk nooit moet optikken… *living on the edge* )

  • nathan
   23 april, 2012 om 22:06

   met = mij

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.