Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #33

Geschreven door
Geplaatst op30 april 2012, 12:35 CategorieAndroid

Het is vandaag Koninginnedag maar natuurlijk ook gewoon tijd voor de wekelijkse podcast. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week hebben we het onder meer over Android tablets en het probleem van de updates, de toekomst van Android, nieuwe Philips tablets en een keyboard dock/case voor Archos Arnova budget tablets. Ook kijken we naar een nieuw display met Retina resolutie van Pixel Qi, het marktaandeel van Amazon Kindle Fire tablets en de eerste HP Windows 8 tablet die vorige week opdook. 

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

Applicaties

Het App segment is deze week weer verzorgd door Nathan van Digimind.nl.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.