Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Currents Magazine reader nu internationaal beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op11 april 2012, 22:21 CategorieAndroid

Google heeft vandaag de Google Currents magazine-style newsreader internationaal beschikbaar gesteld en taalondersteuning voor meer dan 44 landen toegevoegd. Daarnaast biedt de nieuwe versie onder meer een snelheidsverbetering, Trending onderwerpen en het automatisch laten vertalen van artikelen.

Begin december lanceerde Google de Currents applicatie alleen voor Amerikaanse gebruikers van Android, maar nu kun je de applicatie dus ook gewoon in de Nederlandse versie van de Play Market vinden. Middels Google Currents kun je eenvoudig nieuwsberichten in magazine vorm lezen op je smartphone of tablet. Naast het feit dat grotere media hun eigen magazine uitbrengen via Currents kun je ook zelf nieuws toevoegen in de vorm van RSS feeds, Google+ streams en Google Reader abonnementen.

De nieuwe versie van de applicatie moet zeven keer sneller zijn, automatische synchronisatie bieden, het offline lezen van artikelen mogelijk maken, magazines vertalen naar de door jouw gekozen taal en lokale trending onderwerpen weergeven. De Google Currents applicatie kun je via deze link in de Play Market vinden en via deze link in de Apple App Store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.