Gratis GPS dongle ASUS Transformer Prime nu te bestellen

16 april 2012 1 Minuut 14 Reacties
Transformer-Prime-dongle-2

We hebben de GPS dongle voor de ASUS Eee Pad Transformer Prime eerder vandaag al voorbij zien komen en inmiddels is de accessoire officieel te bestellen. Nederlandse bezitters van de tablet kunnen zich vanaf nu registreren en de dongle gratis bestellen door naar deze website te gaan.

De GPS dongle moet de veelbesproken GPS problemen van de Transformer Prime oplossen die veroorzaakt worden door de behuizing. Deze zorgt voor een slecht bereik en wegvallende verbinding. De dongle is helaas wat groter en dikker dan in eerste instantie gedacht werd en wordt aangesloten op de dock connector van de tablet. Hierdoor wordt het onmogelijk om je dock te gebruiken. Wel wordt de accessoire in de kleur van je Prime tablet geleverd.

Via deze link is het mogelijk jezelf te registreren en de dongle gratis te bestellen. Hou er wel rekening mee dat deze actie beëindigd wordt op 31 juli. ASUS heeft nog niet laten weten wanneer de dongles verscheept zullen worden.

Mocht je geen trek hebben in een accessoire voor het GPS bereik van je tablet dan kun je wellicht wachten op de nieuwe Transformer Pad 300 of Transformer Pad Infinity modellen.

Reacties (14)