Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hands-on met de ASUS Transformer Prime GPS Extension Kit (dongle)

Geschreven door
Geplaatst op21 april 2012, 13:08 CategorieAccessoires

Sinds vorige week is het mogelijk een GPS dongle te bestellen als je een trotste bezitter bent van de ASUS Eee Pad Transformer Prime. Deze tablet beschikt namelijk over een GPS module met minimaal bereik waardoor het gebruik van deze functie nagenoeg onmogelijk wordt. In Amerika wordt de GPS dongle inmiddels geleverd en Engadget heeft een eerste handson video gemaakt.

Het aanbieden van een gratis GPS dongle is natuurlijk een mooi gebaar van ASUS maar een subtiele accessoire is het helaas niet. De ‘dongle’ is aan de grote kant en maakt je tablet iets breder en dikker. Helaas is het niet mogelijk het keyboard dock te gebruiken wanneer de dongle in gebruik is aangezien deze op de dock connector aangesloten wordt. Wel heb je meteen volledig GPS bereik zoals in onderstaande hands-on video getoond wordt.

Mocht je een ASUS Eee Pad Transformer Prime hebben en nog geen GPS dongle besteld hebben kun je in dit artikel lezen hoe je dat moet doen. Het is nog niet bekend wanneer de bestellingen in Nederland geleverd zullen worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.