Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Is de Galaxy Note het ultieme toestel voor Draw Something?

Geschreven door
Geplaatst op14 april 2012, 12:47 CategorieApplicaties

Samsung heeft een tijdje geleden haar Galaxy Note smartphone/tablet combinatie gelanceerd, met als unieke features een groot 5.3 inch AMOLED display en een speciale S-Pen stylus. Je zou zeggen dat dit de ideale combinatie voor de teken-applicatie Draw Something is maar Samsung speelde hier tot op heden niet op in.

Eindelijk toonde Samsung deze week een video waarin de mogelijkheden van de Galaxy Note getoond worden met de zeer populaire Draw Something applicatie. De laatste weken is de verkoop van styli voor smartphones en tablets flink gestegen, vooral door deze applicatie. Maar, de meeste styli zijn te grof om goed mee te kunnen tekenen en met je vingers gaat het ook niet altijd soepel. Zoals Samsung in onderstaande video laat zien is de Galaxy Note ideaal voor diegenen die helemaal verslaafd zijn aan deze game, en over het algemeen ook graag creatief zijn. De S-Pen stylus biedt namelijk de mogelijkheid zeer nauwkeurig te tekenen.

De Galaxy Note beschikt naast het 5.3 inch display ook over een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een 1.4GHz dual-core processor en Android 2.3 Gingerbread als besturingssysteem. Voor meer informatie en mijn ervaringen met de Galaxy Note verwijs ik je naar de volledige review.

Bron: Thenextweb

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.