Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Is dit de eerste afbeelding van de Google Nexus tablet?

Geschreven door
Geplaatst op3 april 2012, 19:39 CategorieHardware


Over de zogenaamde Google ‘Nexus’ tablet wordt al maanden gespeculeerd maar concrete bewijzen zijn er tot op heden nog niet gevonden. Wellicht tot vandaag want Pocketnow zegt mogelijk de eerste afbeeldingen van Google’s eerste ‘eigen’ tablet ontvangen te hebben. 

Bovenstaande afbeelding toont vrij weinig en zou alle kanten op kunnen qua fabrikant en model maar volgens Pocketnow is er een grote kans dat het om de nieuwe Google tablet gaat. Zo is het Android 4.0 besturingssysteem dat je ziet helemaal kaal, zonder skin van een Samsung of Motorola. Ook worden er alleen Google applicaties op het homescreen weergegeven. Daarnaast zou deze render overeenkomsten vertonen met de persafbeeldingen van de Samsung Galaxy Nexus. De tijd (4:00 AM) zou hetzelfde zijn en ook de Ice Cream Sandwich soft keys zouden overeenkomen.

Toch zijn er ook elementen in de afbeelding die het weer onwaarschijnlijk maken. De geruchten die we tot op heden voorbij hebben zien komen spraken bijna allemaal over een 7 inch tablet. De tablet in de afbeelding ziet er eerder uit als een 10 inch model. Daarnaast heeft deze tablet qua uiterlijk ook wel wat weg van de Toshiba AT470 tablet met een 7.7 inch AMOLED display. Deze tablet is in ieder geval rijkelijk uitgerust met onder meer volledige SD card reader, een HDMI poort, een (dock?) connector, een USB poort en een SIM kaart gleuf.

Behalve de afbeelding is er helaas niks bekend over deze mysterieuze tablet maar volgens de meest recente geruchten zou Google de tablet, als het deze is, ergens deze zomer op de markt brengen. Ook zou ASUS de partner van Google zijn om de tablet te ontwikkelen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.