Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Logitech introduceert Ultrathin Keyboard Cover voor de nieuwe iPad

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2012, 11:47 CategorieAccessoires

Logitech lanceert vandaag een nieuwe toetsenbord accessoire voor de derde generatie iPad en iPad 2: de Ultrathin Keyboard Cover. Deze cover is een alles-in-één oplossing die twee standen heeft; een voor het bekijken van een film en een voor het comfortabel typen van een e-mail. Daarnaast moet de cover optimale bescherming bieden voor de iPad.

De Logitech Ultrathin Keyboard Cover beschikt over een slanke, gestroomlijnde aluminium cover, inclusief ingebouwd draadloos toetsenbord dat via Bluetooth te verbinden is met de iPad. De ingebouwde standaard kan de iPad in de gewenste hoek plaatsen. Net als bij een smart cover, hecht de Logitech Ultrathin Keyboard Cover met een magnetische clip snel en veilig aan de iPad. Daarnaast beschikt de cover over een directe aan/uit functie die de iPad automatisch inschakelt wanneer de iPad cover wordt geopend en op stand-by zet wanneer deze wordt gesloten. Ook zou je volgens Logitech lang moeten kunnen doen met de batterij. Op basis van twee uur gebruik per dan moet het keyboard namelijk zes maanden lang meegaan.

De Logitech Keyboard Case voor de iPad 2 en de Logitech Tablet Keyboard voor de iPad uit het huidige assortiment tabletaccessoires, zijn volledig compatibel met zowel de iPad 2 en de derde generatie iPad. De Logitech Ultrathin Keyboard Cover is vanaf deze maand beschikbaar voor een adviesprijs van 99,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.