Medion LifeTab nu online te koop

15 april 2012 1 Minuut 1 Reacties
Medion-LifeTab

De Medion LifeTab is al een paar maanden een veelbesproken en redelijk populaire tablet. Toch moest je tot op heden, wanneer er weer voorraad was, snel richting de Aldi om er een te pakken te krijgen. Inmiddels is de voorraad tablets bij de Aldi op en heeft Medion de tablet in haar eigen webshop te koop gezet.

De LifeTab was bij de Aldi te koop voor 399 euro maar mocht je er geen te pakken hebben kunnen krijgen dan zul je 30 euro bij moeten leggen. Medion biedt de tablet vanaf nu namelijk aan voor 429 euro, plus 7,95 euro aan verzendkosten. Dit is natuurlijk een hoop geld maar eerder deze week heb ik een review van de LifeTab gepubliceerd waarin de conclusie is dat de LifeTab voor dit bedrag nog steeds waar biedt voor je geld en wellicht het goedkoopste ‘uitgebreide pakket’ in de markt biedt.

De tablet beschikt namelijk onder meer over een 10 inch display, een dual-core Tegra 2 processor, een 3G module met SIM-kaart slot, een USB en HDMI aansluiting, een microSD card reader en 32GB aan opslaggeheugen.

Bekijk hier de uitgebreide review, inclusief video, van de Medion LifeTab. Mocht je de tablet willen bestellen kun je terecht bij de webshop van Medion.

Reacties (1)