Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Preview en eerste indruk ASUS Eee Pad MeMo ME171

Geschreven door
Geplaatst op10 april 2012, 18:10 CategorieNieuws

Er gaan al ruim een jaar Eee Pad MeMO tablets rond op beurzen over de hele wereld maar er een kopen is nog lastig. In Taiwan is de goedkopere MeMO versie, de ME171 inmiddels te koop en Netbooknews heeft de tablet meteen te pakken gekregen voor een preview video. De tablet beschikt over een 7 inch display, een 1.2GHz Qualcomm processor, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, 1GB aan werkgeheugen, een stylus en een Bluetooth headset. ASUS Benelux heeft reeds laten weten dat dit model waarschijnlijk niet in Nederland zal verschijnen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.