Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Preview en eerste indruk: Medion LifeTab P9514

Geschreven door
Geplaatst op6 april 2012, 15:31 CategorieAndroid

Medion heeft vorig jaar tijdens de IFA 2011 haar nieuwe LifeTab tablet onthuld. Deze 10 inch tablet is in eerste instantie kort bij de Aldi te koop geweest en was ook afgelopen weekend weer bij de supermarktketen te vinden. Vanaf 10 april zal Medion de tablet ook zelf gaan verkopen en vandaag heb ik een review exemplaar ontvangen om eens te kijken of de tablet echt waar voor je geld biedt.

De Medion LifeTab is een 10 inch tablet die qua design niet echt afwijkt van het gros van de tablets op de markt. De tablet weegt 720 gram, wat iets boven gemiddeld is, en heeft aan de voorzijde een zilveren strip met daarop het LifeTab logo. Aan de achterzijde bevindt zich een 5 megapixel camera en aan de voorzijde heb je de beschikking over een 2 megapixel camera voor videogesprekken. Verder krijg je onder meer 32GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader om het geheugen uit te breiden, een microUSB poort, een SIM-kaart slot voor mobiel internet, Wifi en Bluetooth. Qua besturingssysteem krijg je Android 3.2 Honeycomb. De tablet is rijkelijk uitgerust met accessoires. Zo krijg je onder meer een chique sleeve, een USB kabel, een dock-connector (eigen connector aan de onderzijde) naar HDMI kabel en een koptelefoon.

Mocht je graag iets terug willen zien of lezen in de volledige review, laat het dan hieronder in een reactie weten. Meer informatie over de Medion LifeTab vind je op de productpagina.

 • Delen:

Reacties

 1. Toon
  06 april, 2012 om 18:11

  “vandaag heb ik een review exemplaar ontvangen om eens te kijken of de tablet echt waar voor je geld biedt.”

  Tja, ik heb het filmpje afgekeken, maar weet nog steeds niet of ie waar voor zijn geld biedt. Verder complimenten voor de actualiteit

  • Martijn
   06 april, 2012 om 18:29

   Hoi Toon,
   Heb je het artikel en de video wel goed bekeken dan? :)
   Het is namelijk, zoals aangegeven in artikel en video, een preview en eerste indruk. Zoals ook aangegeven verschijnt later de volledige review, met natuurlijk de conclusie.
   Als je dan ook even langs komt weet je het oordeel!

 2. Toon
  07 april, 2012 om 15:40

  Ok, ik wacht af. Je weet het wel spannend te maken!

 3. Edwin
  08 april, 2012 om 23:55

  Dus toch wel echt de P9514 en niet de P9516 via de webshop?
  En dan voor 30 euro duurder en met een jaar minder garantie dan dat hij twee weken geleden (en in december) voor bij de aldi te halen was?

  Aardige succesformule :)

  • Martijn
   09 april, 2012 om 11:05

   Jep. Je hebt helemaal gelijk :)

 4. an
  29 april, 2012 om 16:51

  hoi
  Ik zoek een tablet waar je happy harvest op kunt spelen
  kun je dat op deze ook?
  of kan je mij vertellen welke ik dan moet hebben?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.