Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung toont Galaxy Note ICS premium suite apps

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2012, 11:29 CategorieAndroid

Eind vorige maand liet Samsung weten dat de Android 4.0 update voor de Galaxy Note uitgesteld was, maar bezitters van de smartphone/tablet werd wel een speciale Premium Suit ICS update beloofd. Deze update moet een aantal nieuwe en speciaal ontwikkelde applicaties voor het apparaat en de bijbehorende S-Pen brengen.

De Samsung Galaxy Note draait momenteel nog op Android 2.3 Gingerbread met daar overheen de Samsung TouchWiz interface. Samsung zal dit binnenkort update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich met de toevoeging van een Premium Apps Suite. Onderstaande video laat exact zien wat we kunnen verwachten van de update.

Zo kun je PDF bestanden bewerken en uploaden, eenvoudig grafieken en vormen maken, en zijn er verschillende interessante apps (Shape Match, Formula Match en My Story) voor gebruik met de S-Pen toegevoegd. De Galaxy Note was al een aardig uitgebreid apparaat voor gebruik met de S-Pen maar de mogelijkheden zullen stukken groter zijn na deze update.

De Android 4.0 ICS update met de Premium Suite zou ergens in het tweede kwartaal moeten verschijnen, maar Samsung heeft nog niks officieel bevestigd. Het publiceren van deze video zou erop kunnen wijzen dat de update niet lang meer op zich laat wachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.