Schrijf een review van jouw tablet en maak kans op 50 euro aan accessoires

28 april 2012 1 Minuut 4 Reacties
review-actie-tablets-2

Sinds afgelopen week hebben we de website eens flink onder handen genomen, vooral de tablet database. Zoals je wellicht al gezien hebt kun je nu alle tablets met elkaar vergelijken en ook zeer eenvoudig jouw favoriete tablet vinden door te filteren op specificaties. Een van de andere nieuwe functies is het toevoegen van jouw eigen review.

Ook de productpagina van alle tablets is compleet vernieuwd. Zo is er een menu toegevoegd voor een duidelijke navigatie, kun je de specificaties terugvinden in een overzichtelijke tabel, kun je vragen stellen over een tablet en kun je de prijzen (los of met abonnement) bekijken. Daarnaast kun je zelf een review schrijven met daarin de pluspunten, minpunten en eindoordeel van een tablet. Ook kun je een cijfer geven dat gebruikt wordt voor een gemiddelde bezoekerswaardering die verschijnt in de tablet database en bij de tablet zelf. Een voorbeeld kun je al zien bij de Acer Iconia Tab A510, geschreven door Freek.

Om deze nieuwe functie te promoten geven we tweemaal 50 euro aan tablet accessoires weg. Schrijf dus nu je eigen review van een tablet in de tablet database en je maakt kans op één van de twee tegoedbonnen voor accessoires. We verloten volgende week en de week erop één tegoedbon en alle geplaatste reviews tot die tijd doen mee in de loting. Neem dus snel een kijkje in de tablet database, zoek jouw tablet en schrijf je review.

Er geldt overigens geen maximum voor het aantal reviews per tablet dus ook al staat er al een review, voeg je eigen review toe!

De review wordt na het plaatsen eerst beoordeeld door de reactie dus het kan even duren voordat deze op de pagina verschijnt. De winnaars worden op Facebook, Twitter, Google+ en in dit artikel bekendgemaakt.

Winnaar 1
DannyTom met zijn review van de Archos 101 G9

Winnaar 2
Maaike met haar review van de nieuwe iPad

Reacties (4)