Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Smart Tab 10 Android tablet vanaf nu gratis bij Vodafone abonnement

Geschreven door
Geplaatst op26 april 2012, 20:23 CategorieHardware

Het heeft wat langer geduurd dan we eind vorige maand dachten maar inmiddels heeft Vodafone in Nederland een nieuwe tablet onder haar eigen branding gelanceerd. Via de website van Vodafone is de Smart Tab 10 vanaf heden gratis bij een abonnement van 35 euro per maand.

De Smart Tab 10 is alleen te koop in combinatie met een Vodafone abonnement. Het abonnement waarbij je de tablet gratis krijgt beschikt over een bundel van 500MB per maand met een maximale snelheid van 7.2Mbps. Voor elke MB buiten de bundel betaal je 0,075 euro extra. De eerste 9 maanden krijg je 50 procent korting op de abonnementskosten van 35 euro. Vanzelfsprekend is de tablet ook gratis bij duurdere abonnementen.

Smart Tab specificaties

De Vodafone Smart Tab 10 is een 10 inch Android tablet die beschikt over een LCD display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een 1.2GHz dual-core processor, Wifi, 3G, 1GB RAM geheugen, een microSD card reader, een USB aansluiting, 16GB aan opslaggeheugen, een 2 megapixel camera aan de voorzijde en een 5 megapixel camera aan de achterzijde. De tablet weegt 700 gram en heeft een afmeting van 257 bij 172 bij 11,5 millimeter.

Android 3.2 Honeycomb

De specificaties van de Smart Tab zijn dus niet onaardig. Het enige wat mindere aan deze tablet is het Android 3.2 Honeycomb besturingssysteem (laten we hopen dat het Android 3.2 is want Vodafone benoemd zelf Android 3.0 op de website). De meeste tablets die in 2011 gelanceerd zijn hebben al een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich gekregen of hebben in ieder geval de garantie voor een update gekregen. Gezien de slechte staat van dienst wat betreft updates voor de Galaxy Tab 10.1V, ook een tablet onder Vodafone branding, hoef je geen Ice Cream Sandwich wonderen voor deze tablet te verwachten.

Bekijk de Smart Tab 10 en alle abonnementen waarmee je de tablet kunt combineren op de website van Vodafone.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.