Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tablet Mania bij Mediamarkt; korting op tablets met accessoires

Geschreven door
Geplaatst op2 april 2012, 11:34 CategorieActies

MediaMarkt heeft deze week een actie lopen met de naam Tablet Mania. Deze actie is speciaal gericht op tablets en biedt hoge kortingen (tot 75 euro per tablet) op accessoires bij aanschaf van een nieuwe tablet. De kortingsactie geldt alleen deze week en op zowel Android en BlackBerry tablets als de iPad. 

MediaMarkt heeft een groot aantal tablets gecombineerd met verschillende accessoires en vervolgens een flinke korting over het totaalbedrag berekend. Zo krijg je bij de iPad 2 bijvoorbeeld een gratis Smart Cover bij aankoop van het 16GB Wifi-only model en krijg je bij de Acer Iconia Tab A200 een stylus en bumper case. Helaas zien we op de website van MediaMarkt alleen kortingen voorbij komen voor de iPad 2 en niet voor de nieuwe iPad. Voor de iPad geldt een maximale korting van 25 euro, terwijl de korting voor Android tablets op kan lopen tot 75 euro.

Overigens valt ook een nieuw model van Acer binnen de actie; de Iconia Tab A200. Dit model beschikt standaard over Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Benieuwd naar onze ervaringen met de Iconia Tab A200? Bekijk dan de uitgebreide review.

De actie is geldig van 2 april tot en met 9 april. Je kunt de tablets zowel online als bij de MediaMarkt bij jou in de buurt kopen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.