Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba lanceert WT200 Windows 7 tablet, helaas niet voor Nederland

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2012, 12:06 CategorieHardware

Toshiba heeft onlangs nog een complete serie nieuwe Android tablets gelanceerd, maar ook Windows blijft een belangrijk onderdeel voor de fabrikant. In Japan, Canada en Australië heeft Toshiba de WT200 Windows 7 tablet reeds uitgebracht en het lijkt erop dat dit nu uitgebreid gaat worden naar andere landen.

De Toshiba WT200 tablet heeft een 10.1 inch IPS display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels. Verder draait de tablet op Windows 7 met een 1.6GHz Intel Atom Cedar Trail processor en krig je onder meer een Intel GMA 3600 GPU, 2GB aan RAM geheugen, een intern opslaggeheugen (SSD) van 64GB, Wifi en Bluetooth 3.0. Qua aansluitingen beschikt de WT200 over HDMI, een SD card reader en meerdere USB poorten. In Canada is de WT200 te koop voor 700 Canadese dollars. 

Inmiddels is de tablet opgedoken bij de Amerikaanse FCC instantie, wat zou duiden op een Amerikaanse lancering. Of en wanneer de WT200 naar Europa komt is niet bekend. Toshiba heeft inmiddels laten weten dat de tablet niet in Nederland zal verschijnen. Het zou kunnen dat Toshiba voor Europa wacht op de lancering van Windows 8 en vervolgens direct de nieuwe modellen brengt.

Bron: Liliputing

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.