Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tover je iPad om in een MacBook

Geschreven door
Geplaatst op8 april 2012, 22:38 CategorieAccessoires

Ik zie vaak de discussie voorbij komen over de vraag of je nu een laptop of een tablet moet kopen. Afgezien van het feit dat alle andere software verschillend is kun je qua vorm en gebruik de twee combineren door een keyboard dock aan te schaffen. Wat betreft Android hebben we de Transformer Prime als ultiem voorbeeld maar ook de iPad kan nu moeiteloos in een MacBook Pro omgetoverd worden.

Deze Kybtinca case/dock combinatie dook deze week op in Japan en kan je iPad qua uiterlijk omtoveren in een MacBook Pro. De case is uitgerust met een eigen Lithium-polymer batterij zodat het mogelijk is de iPad op te laden wanneer deze in het dock geplaatst is. Toch sluit je de Kybtinca case niet aan via de Apple connector maar gewoon via een draadloze Bluetooth verbinding. Verder beschikt de case over een USB poort en een mini USB poort. 

De case is ontworpen voor de iPad 2 maar gezien de kleine design verschillen met de nieuwe iPad zou deze case ook met de nieuwe variant te gebruiken moeten zijn. Vooralsnog is het niet mogelijk de case in Nederland te kopen, maar mocht je interesse hebben kun je op deze Japanse website terecht.

Via: 9to5mac

 • Delen:

Reacties

 1. breda
  09 april, 2012 om 2:21

  Give away? Hahaha, ;-).

  Tsja, vet ding. Kan er dan ook met een muis gewerkt worden?

  En zou je het toetsenbord en keyboard dan bijvoorbeeld in een rts of shooter kunnen gebruiken?

 2. breda
  09 april, 2012 om 2:21

  toetsenbord en keyboard moet natuurlijk muis en keyboard zijn.

 3. Sam
  09 april, 2012 om 9:55

  Hehe als we er eentje ter review kunnen regelen dan proberen we hem ook weg te geven natuurlijk, helaas is dat hier (nog) niet het geval. Zover ik weet kan je geen muis gebruiken omdat iOS geen muis ondersteund.

 4. breda
  09 april, 2012 om 21:49

  Ok, de muis nog niet. Dat is jammer, maar wie weet komt dat nog wel.

  Dankjewel voor de reply.

 5. Jarno
  13 april, 2012 om 20:16

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.