Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Videoreview en weggeef actie: Rode GeckoCover (V2) voor de nieuwe iPad

Geschreven door
Geplaatst op7 april 2012, 13:43 CategorieAccessoire reviews

De vorige weggeef actie heeft inmiddels een winnaar opgeleverd en omdat er natuurlijk maar één de winnaar kan zijn zullen er vast een paar mensen balen dat ze niet gewonnen hebben. Gelukkig hebben we dit paasweekend nog een actie dus nieuwe ronde nieuwe kansen! 

In deze videoreview bekijk ik de geüpdate versie van de case die ik in deze post al eerder bekeken heb. Bij de vorige versie was ik niet onder de indruk en viel zowel het gebruikte materiaal als de pasvorm tegen. In de V2 van deze case zijn de problemen gelukkig opgelost en kan ik de case met recht een aanrader noemen.

Videoreview GeckoCover iPad cover

Bekijk via onze Youtube playlist andere reviews van nieuwe iPad cases, covers en accessories. Ook kun je mijn uitgebreide review van de nieuwe iPad bekijken wanneer je nog twijfelt over de aanschaf van de iPad.

Win deze GeckoCover iPad cover

Deze cover is verkrijgbaar in het Zwart/Rood/Wit bij tabcovers.nl voor €29.95. In samenwerking met tabcovers.nl kunnen we ook deze case weer weggeven aan een gelukkige deelnemer!

Doe via onderstaande widget mee met onze weggeef actie (zet je ad-block uit om de widget te zien). Je kunt meedoen met je Facebook account of via e-mail. Je hebt dan 1 entry in de actie. Via de widget kan je door wat andere hoepels heen springen om meerdere entries te verdienen, zo krijg je bijvoorbeeld een entry voor het liken van de Facebook pagina van Tabcovers.

Meedoen kan tot maandag 9 april 22:00 en we maken dinsdag de winnaar bekend. Deze wordt random gekozen.

Update:Gewonnen door Robin S. Check je inbox :)

 • Delen:

Reacties

 1. Erwin Schippers
  07 april, 2012 om 14:48

  Dit is een super gave cover. Onwijs cool.

 2. Robin
  07 april, 2012 om 15:00

  Mooi cover! Deze zou ik graag in mijn bezit willen hebben. Deze geupdate versie werkt nog mooier!

 3. Cornelis
  07 april, 2012 om 15:41

  Mooi

 4. Jarno
  07 april, 2012 om 16:25

  Super cover!

 5. Michel
  07 april, 2012 om 18:53

  leuk

 6. breda
  07 april, 2012 om 20:13

  I am in!!

 7. Andre
  07 april, 2012 om 22:06

  Ziet er wel heel luxe uit. Prachtige vormgeving!

 8. Hans Schroder
  08 april, 2012 om 2:19

  Een prachtige cover die erg praktisch is, Ik heb zelf al een hele mooie cover dus mocht ik deze winnen dan gaat die naar mijn lieve moeder want die is momenteel nog op zoek naar een cover.

 9. Hans Schroder
  08 april, 2012 om 2:28

  Los van wat ik van de case vind is hier even een reactie op de video:

  Goeie review, erg duidelijk wat de plus en min punten zijn, ik erger me soms een beetje aan het getwijfel in je stem, denk eerst goed na over wat je precies gaat zeggen voordat je het zegt en neem eventueel vaker dezelfde review op en knip/plak er wat in zodat het erg vloeiend verloopt. Je woordkeuze is prima maar je moet niet in stiltes vallen. Succes met de give-away ik heb op zoveel mogelijk manieren mee gedaan, heb de video een like gegeven :)

 10. Woout
  08 april, 2012 om 11:54

  Heuj meer giveaways!!

 11. Robin
  10 april, 2012 om 20:17

  Vandaag gelukkige winnaar geworden van deze prachtige cover ! Ik ben er erg blij mee en ik denk dat ik erg veel plezier van ga hebben !

  Tablets magazine alvast super bedankt

  Gr Robin

 12. Hans Schroder
  10 april, 2012 om 20:19

  Gz. Robin, volgende keer hoop ik is te winnen!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.