Videoreview en weggeef actie: Rode GeckoCover (V2) voor de nieuwe iPad

07 april 2012 1 Minuut 12 Reacties
Gecko-cover-ipad-actie

De vorige weggeef actie heeft inmiddels een winnaar opgeleverd en omdat er natuurlijk maar één de winnaar kan zijn zullen er vast een paar mensen balen dat ze niet gewonnen hebben. Gelukkig hebben we dit paasweekend nog een actie dus nieuwe ronde nieuwe kansen!

In deze videoreview bekijk ik de geüpdate versie van de case die ik in deze post al eerder bekeken heb. Bij de vorige versie was ik niet onder de indruk en viel zowel het gebruikte materiaal als de pasvorm tegen. In de V2 van deze case zijn de problemen gelukkig opgelost en kan ik de case met recht een aanrader noemen.

Videoreview GeckoCover iPad cover

Bekijk via onze Youtube playlist andere reviews van nieuwe iPad cases, covers en accessories. Ook kun je mijn uitgebreide review van de nieuwe iPad bekijken wanneer je nog twijfelt over de aanschaf van de iPad.

Win deze GeckoCover iPad cover

Deze cover is verkrijgbaar in het Zwart/Rood/Wit bij tabcovers.nl voor €29.95. In samenwerking met tabcovers.nl kunnen we ook deze case weer weggeven aan een gelukkige deelnemer!

Doe via onderstaande widget mee met onze weggeef actie (zet je ad-block uit om de widget te zien). Je kunt meedoen met je Facebook account of via e-mail. Je hebt dan 1 entry in de actie. Via de widget kan je door wat andere hoepels heen springen om meerdere entries te verdienen, zo krijg je bijvoorbeeld een entry voor het liken van de Facebook pagina van Tabcovers.

Meedoen kan tot maandag 9 april 22:00 en we maken dinsdag de winnaar bekend. Deze wordt random gekozen.

Update:Gewonnen door Robin S. Check je inbox 🙂

Reacties (12)