Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Wacom Bamboo Stylus duo voor Android tablets, de iPad en papier

Geschreven door
Geplaatst op10 april 2012, 14:02 CategorieAccessoires

Een accessoire voor tablets en smartphones die de laatste tijd zeer populair is, is de stylus. Wacom heeft vandaag een nieuwe stylus gelanceerd die zowel geschikt is voor Android tablets en de iPad als papier. De Wacom Bamboo Stylus duo beschikt namelijk over een punt voor capacitieve displays aan de ene zijde en een standaard ballpoint pen aan de andere zijde.

De Wacom Bamboo Stylus duo komt samen met een aantal nieuwe applicaties, waaronder de Bamboo Paper app. Deze is beschikbaar voor Android en iOS en is een gratis digitaal schetsboek waar je schetsen, notities en tekeningen in kunt maken. Daarnaast is de nieuwe stylus ook compatibel met de betere note-taking applicaties als Taposé en Paper. De ballpoint pen maakt gebruik van 0.7mm vullingen en de punt aan beide zijden is te vervangen.

De Bamboo Stylus duo zal vanaf mei in Europa te koop zijn. De Nederlandse prijs is nog niet bekend maar in de UK betaal je omgerekend 42,40 euro. De Bamboo Paper applicaties verschijnen tegelijkertijd met de stylus in de App Store en de Play Market.

  • Delen:

Reacties

  1. Ron
    11 april, 2012 om 18:11

    Waarom zo verschrikkelijk duur,een stylos kost bij dealextreme $ 1,40 en een ballpen hebben we al.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.