Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Yarvik lanceert TAB461 en TAB468 budget tablets met Android 4.0

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2012, 12:49 CategorieAndroid

Yarvik heeft onlangs haar budget tablets die uitgerust zijn met Android 2.3 Gingerbread en een Cortex A8 ARM processor een update gegeven naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Daarnaast zijn er nieuwe modellen gelanceerd die vanuit de winkel voorzien zijn van Android 4.0 maar qua specificaties gelijk zijn aan de ‘oudere’ modellen.

Yarvik maakt het assortiment tablets niet overzichtelijker op deze manier en dat wordt nog maar eens duidelijk gemaakt met weer twee nieuwe modellen. De TAB461EUK GoTab Xerios en de TAB468EUK GoTab Zetta. Beide modellen beschikken over Android 4.0 Ice Cream Sandwich als besturingssysteem en draaien op een ARM Cortex A8 processor, maar wederom zijn de verschillen met eerder modellen minimaal.

Yarvik TAB461EUK GoTab Xerios

De TAB461 heeft een 10 inch display en is qua specificaties vergelijkbaar met de onlangs gelanceerde TAB464. Het enige verschil, wat we op kunnen maken uit de website van Yarvik, is dat het nieuwe model een witte kleur gekregen heeft. Verder krijg je nog steeds een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, 512MB aan werkgeheugen, een capacitief touchscreen, USB en HDMI aansluitingen, en een microSD card reader.

Yarvik TAB468EUK GoTab Zetta

De TAB468 beschikt over een 9.7 inch IPS display en is qua specificaties nagenoeg hetzelfde als de TAB467EUK. Het enige verschil is dat dit model een opslaggeheugen krijgt van 16GB terwijl het eerder gelanceerde model een opslaggeheugen heeft van 8GB. Verder krijg je nog steeds een resolutie van 1.024 bij 768 pixels, een capacitief touchscreen, 1GB aan werkgeheugen, USB en HDMI aansluitingen en een microSD card reader.

De twee nieuwe tablets moeten binnenkort in Nederland verschijnen. De adviesprijzen zijn nog niet bekend maar deze zullen niet veel afwijken van de prijzen van de oudere modellen. • Delen:

Reacties

 1. Eugene
  24 april, 2012 om 13:52

  Wat zijn de prijzen van de oudere modellen dan ?

  • Martijn
   24 april, 2012 om 14:04

   Dat staat natuurlijk in de prijsvergelijking onder het artikel..

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.