11 video’s waarin je alles over de ASUS Padfone te weten komt

14 mei 2012 1 Minuut 0 Reacties
ASUS-Padfone-1

We hebben al heel wat video's, afbeeldingen en eerste indrukken van de ASUS Padfone voorbij zien komen, maar om er echt achter te komen wat deze aparte smartphone/tablet combinatie allemaal kan heeft ASUS 11 video's online gezet. Hierin worden ondermeer de mogelijkheden qua entertainment, productiviteit en mobiliteit getoond.

De Padfone is eigenlijk alleen de 4.3 inch smartphone met Super AMOLED qHD display. De tablet die hierbij hoort wordt de Padfone Station genoemd en beschikt over een 10.1 inch IPS display. Daarbij kun je nog een Padfone Station Dock aanschaffen; een keyboard dock zoals we kennen van de Transformer tablets. De combinatie van deze drie apparaten moet volgens ASUS voor meer flexibiliteit en mogelijkheden zorgen. Hieronder vind je één van de 11 video’s over de Padfone. De complete afspeellijst met 11 video’s vind je op ons YouTube kanaal.

De Padfone is inmiddels in Taiwan al te koop en zal eind deze maand of begin volgende maand in Europa verschijnen. De Nederlandse prijzen zijn nog niet bevestigd maar in Italië is onlangs een prijs opgedoken van 699 euro voor de smartphone plus tablet. Daarnaast zal deze combinatie waarschijnlijk ook via diverse telecomproviders aangeboden worden bij een abonnement.

Meer informatie over de ASUS Padfone vind je op de productpagina. Het laatste nieuws, de eerste review en een vergelijking met de ASUS Transformer tablets vind je hier.

Via: Notebookitalia

Reacties (0)