Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia Tab A510 te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op4 mei 2012, 19:50 CategorieAndroid

Hij is al sinds vorige week te koop bij de BCC maar inmiddels verschijnt de Iconia Tab A510 tablet ook bij andere Nederlandse winkels. De A510 is de opvolger van de Iconia Tab A500 van vorig jaar en brengt onder meer verbeteringen qua design en de processor met zich mee. Daarbij krijg je Android 4.0 Ice Cream Sandwich als besturingssysteem.

De Nederlandse lancering van de Iconia Tab A510 heeft stilletjes plaatsgevonden maar inmiddels kun je de tablet kopen bij een aantal online en fysieke winkels. De A510 is de tweede nieuwe tablet die Acer dit jaar lanceert. Eerder dit jaar verscheen de Iconia Tab A200 al in Nederland. Dit model is vooral gericht op consumenten die minder krachtige prestaties nodig hebben en is een wat uitgeklede versie van de Iconia Tab A510.

De Iconia Tab A510 is het middenklasse model voor dit jaar en beschikt onder meer over een quada-core Tegra 3 processor, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, 1GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen, een USB poort, een HDMI aansluiting, een microSD card reader en een 5 megapixel camera aan de achterzijde. De tablet is te koop voor een adviesprijs van 449 euro en komt in een zwarte en zilveren variant. Qua opslaggeheugen kun je alleen gaan voor de 32GB versie en ook een 3G variant staat voorlopig niet in de planning. Bij de onderstaande winkels is de tablet momenteel op voorraad.

BCC
Tabletcenter
MediaMarkt
Yorcom 

Meer informatie over de Iconia Tab A510 vind je op de productpagina en een overzicht van de belangrijkste internationale reviews vind je in dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.