Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 4.0 update Sony tablets nu beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2012, 20:18 CategorieAndroid

We hebben het er al een paar keer over gehad maar vandaag wordt de Android 4.0 Ice Cream Sandwich update voor de Sony tablets dan eindelijk in Nederland uitgerold. Vorige week gaf Sony Benelux aan dat eind mei zowel de Sony Tablet S als de Sony Tablet P een update naar de nieuwste versie van Android konden verwachten.

In een reactie op het eerdere artikel laat Tablet S bezitter Zekitez weten dat de update inmiddels binnen is maar dat het helaas wat tegenvalt. Apps reageren wel wat sneller maar GPS en het kompas hebben nog wat problemen. Ook bezitters van de Sony Tablet P, welke we volgende week in een uitgebreide review bespreken, moeten een melding krijgen dat de update beschikbaar is. Onze Tablet P is inmiddels al geüpdatet naar de nieuwste versie van Android.

Sony gaf zelf aan dat er een aantal verbeteringen worden doorgevoerd middels de update. Zo worden er zogenaamde Small Apps toegevoegd die je in een venster over een andere app kunt gebruiken, moet de interface gestroomlijnder worden en kun je mappen met diverse apps maken via ‘drag&drop’. Heb je de update al ontvangen? Deel dan hieronder je ervaringen.

 • Delen:

Reacties

 1. Sam Rijver
  31 mei, 2012 om 22:05

  Ben de Sony Tablet P nu aan het updaten.

 2. wim
  31 mei, 2012 om 22:52

  Werkt perfect stuk sneller

 3. rob
  01 juni, 2012 om 0:18

  Geinstalleerd, alles schijnt goed te werken. Sony heeft het over een gratis spel, werkelijk geen flauw idee hoe ik daar aan zou moeten komen, super stardust weet iemand dit misschien.
  ??

 4. joey
  01 juni, 2012 om 21:15

  Ziet er inderdaad een stuk mooier en gestroomlijnder uit. Helaas werkt sinds deze update bij mij de google play store niet meer, heeft iemand anders hier ook last van (gehad) of weet iemand hoe je dit op kunt lossen? alvast bedankt!

  • Sam Rijver
   01 juni, 2012 om 22:16

   Ik heb het net getest op de tablet P en daar werkt de store. Misschien een reboot proberen en controleren of je bent ingelogd met het juiste account?

 5. Lennert
  02 juni, 2012 om 20:51

  Bij mij doet de store het wel na de upgrade naar ICS (Android 4.0), op een tablet S. Moest wel even mijn account opnieuw aanmelden.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.