Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 4.0 update Motorola Xoom verschijnt dit kwartaal nog

Geschreven door
Geplaatst op21 mei 2012, 19:39 CategorieAndroid

Motorola was vorig jaar de eerste fabrikant die een Android Honeycomb tablet lanceerde en kreeg dan ook behoorlijk wat aandacht. Toch is het sindsdien nogal stil rondom Motorola, ondanks het feit dat er wel twee nieuwe tablets gelanceerd zijn. Vandaag heeft Motorola meer duidelijkheid gegeven rondom de Android 4.0 update voor de Xoom en Xoom 2 tablets.

De originele Xoom moet het al tijden doen met Android 3.2 Honeycomb, tenzij het model uit Amerika afkomstig is. Daar heeft Motorola de Wifi-only model reeds met de nieuwste versie van Android uitgerust. De reden hiervoor is dat de fabrikant in de VS een speciale samenwerking met Google heeft en hierdoor updates sneller kan (moet) uitrollen. Vandaag geeft Motorola op haar website aan dat de internationale Xoom modellen dit kwartaal nog voorzien zullen worden van Android Ice Cream Sandwich. Benieuwd naar hoe dit eruit ziet? Bekijk deze hands-on video.

Ook laat Motorola weten dat de nog niet zo lang geleden Xoom 2 en Xoom 2 Media Edition tablets een update zullen krijgen, alleen moeten bezitters van deze tablets iets langer geduld hebben. De update wordt namelijk pas ergens in het derde kwartaal verwacht.

Bron: Motorola  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.