Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple verandert naam ‘iPad Wifi + 4G’ in ‘iPad Wifi + Cellular’

Geschreven door
Geplaatst op13 mei 2012, 13:08 CategorieApple

Apple staat al sinds de lancering van de nieuwe iPad onder druk van consumentenorganisaties om het gebruik van 4G in de naam. De iPad Wifi + 4G is namelijk in het overgrote deel van de wereld niet te gebruiken op 4G netwerken. Het grote aantal klachten heeft er nu toe geleid dat Apple de naam van de nieuwe iPad aanpast.

De iPad Wifi + 4G kan alleen op bepaalde 4G netwerken in Amerika en Canada. Buiten deze landen wordt met andere frequenties gewerkt die niet compatible zijn met de 4G module waarover de iPad beschikt. Volgens consumentenorganisaties zou dit consumenten het verkeerde idee kunnen geven waardoor ze misleid worden bij de aankoop van een iPad. Na eerder al wat kleine aanpassingen door te voeren in de online Apple Store wordt nu ook de naamgeving veranderd.

In de online Apple Store en bij fysieke retailers heeft Apple de naam ‘iPad Wifi + 4G’ nu veranderd in ‘iPad Wifi + Cellular’. De aanpassing is inmiddels doorgevoerd in onder meer UK, Australië, de VS., Canada, UAE, Vietnam, Thailand, Singapore, Nieuw Zeeland, Maleisië , Ierland, en Hong Kong. Op de Nederlandse website van Apple wordt nog steeds gesproken over de iPad Wifi + 4G.

Bron: 9to5Mac

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.